AMSTERDAM - Op zaterdag 23 juli 2022 wordt aan de Overschiestraat in Amsterdam-West ingebroken in een woning in een appartementencomplex. Rond 17:30 uur wordt opgemerkt dat de voordeur van een woning niet meer op slot is. Ook is er een slaapkamerraam aan de voorzijde van de woning geforceerd. Eenmaal in de woning is het overduidelijk dat de woning is doorzocht: kastdeuren staan open en diverse dozen zijn geopend. Dan blijkt dat de volgende goederen ontvreemd zijn, waaronder een stofzuiger, luxe merkspullen en sieraden. De politie deelt beelden van twee vrouwelijke en één mannelijke verdachte. Kijkt u mee?

Signalementen
NN1 is de vrouw met een normaal postuur, donker(blond) lang haar, draagt groene jurk, perzikkleurige dunne sjaal en witte gympen. Ze draagt zwarte schoudertas.

NN2 is de vrouw met normaal postuur en donker haar, geblondeerd aan uiteinden, met flinke donkere uitgroei. Ze draagt blauwe jurk, lichte dunnen sjaal en lichtkleurige schoenen. Ze draagt kleine zwarte schoudertas.

NN3 is de man met normaal postuur en lichte baardgroei. Hij draagt spijkerbroek, zwart jack met daaronder lichtkleurig tshirt, zwarte schoenen met brede witte zool en draagt een kaki-kleurige pet op zijn hoofd.

Vragen
Herkent een van de drie verdachten op de beelden of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.