AMSTERDAM - Begin november is er ingebroken bij een bedrijf aan de Mr. Treublaan in Amsterdam-Oost. Twee onbekende mannen hebben daarbij onder andere een tablet weggenomen. De recherche is op zoek naar meer informatie over de zaak.


Het bedrijf wordt op donderdag 5 november afgesloten. Wanneer de volgende dag een medewerker rond 08.00 uur bij het pand komt, is direct te zien dat er is ingebroken. Binnen blijkt dat er een tablet, toetsenbord en mediabox gestolen zijn.

Signalement verdachten
Er zijn beelden vanuit het bedrijf en op die beelden staan twee verdachten.
Op de beelden is te zien dat een man (NN1) naar een kastje van een bureau loopt. Hij gaat naast het bureau zitten, trekt eraan, zet zijn voeten tegen het kastje en trekt een plank los en vervolgens nog een. Vervolgens komt een tweede man (NN2) binnenlopen. Uit het kastje pakt NN1 een tablet, laat hem aan NN2 zien. NN1 doorzoekt de opgebroken kast, staat op en loopt naar NN2. Daarna lopen beide mannen weg. De signalementen van beide verdachte:

Verdachte NN1:
- Zwarte The North Face jas met capuchon over het hoofd;
- Mondkapje;
- Blauwe spijkerbroek;
- Zwarte Nike schoenen.

Verdachte NN2:
- Zwarte jas met grijze capuchon.

Informatie delen
Weet u meer over de verdachten op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.