AMSTERDAM - Maandagavond 27 juli 2020 heeft een nog onbekende man verschillende goederen gestolen uit een kantoor van een zorginstelling aan de Anna van den Vondelstraat. De politie deelt camerabeelden van een verdachte in de hoop zijn identiteit te achterhalen.

Rond 23.00 uur die avond ontdekten medewerkers van de zorginstelling dat er uit de kantoorruimte een jas, een tas, een sjaal en drie laptops waren gestolen. Later bleek dat de onbekende man deze goederen rond 21.00 heeft weggenomen.

De verdachte van de diefstal staat op verschillende camerabeelden. Hoe deze man de zorginstelling precies binnen wist te komen, is nog niet bekend en wordt verder onderzocht.

De gestolen goederen betreffen:
- Een jas;
- Een rieten tas;
- Een sjaal;
- Drie zilverkleurige laptops van het merk HP (modeltype Probook 450 G6).

Signalement verdachte
De verdachte van de diefstal staat op beeld. Zijn signalement:

- Man;
- Lichte huidskleur;
- Normaal postuur;
- Donkerblond, kalend haar met inhammen;
- Zwarte schoenen;
- Donker gekleurde spijkerbroek;
- Zwart jack met oranjekleurige streep langs de rits.

Informatie delen
Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.