Coffeeshop Achillesstraat voor de tweede keer beschotenIn de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 september rond half 5 is voor de tweede keer in een half jaar tijd een coffeeshop aan de Achillesstraat beschoten. De nieuwe eigenaar opende zijn zaak in februari dit jaar, maar moest in mei alweer dicht nadat de shop werd beschoten. Drie maanden later mocht de zaak weer open, maar inmiddels is de coffeeshop opnieuw op last van de burgemeester gesloten.

Er zijn beelden van het tweede schietincident.

Op de camerabeelden zien we een jongeman aan komen lopen en we zien hoe hij het vuur opent op de coffeeshop.

Opvallend daarbij is dat de schutter een opvallend loopje lijkt te hebben. Het ziet er naar uit dat hij wat mank loopt en wat trekt met zijn linkerbeen. Dit kan een belangrijk aanknopingspunt zijn in het herkennen van deze dader.

Na het schieten gaat hij er rennend vandoor.

Herkent u de man of heeft u informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.