AMSTERDAM - Op dinsdag 16 februari 2021 is een overval gepleegd op een telefoonwinkel aan de Trouringhstraat in Amsterdam. Hierbij is de winkelmedewerker bedreigd met een mes. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.20 uur staat de winkelmedewerker met een bezoeker in de zaak, als twee jongemannen de winkel binnen komen en onder dreiging van een mes geld eisen. De medewerker staat geld uit de kassa af, waarna het tweetal met de buit de zaak uit rent richting de Gulden Winckelstraat. De medewerker en de bezoeker zijn gelukkig niet gewond geraakt, maar wel erg geschrokken.

Getuigen gezocht
De recherche doet onderzoek naar deze overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of beelden waarop iets te zien is dat te maken heeft met deze overval? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier op de website. Hierop kunt u ook beeldmateriaal uploaden.