AMSTERDAM - Op woensdagmiddag 4 augustus is een 48-jarige man in zijn arm gestoken op een parkeerplaats aan het Kruitberghof. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 16.10 uur ontvangen agenten de melding om te gaan naar het Kruitberghof. Aldaar zou een 48-jarige man gewond op de grond liggen. Ter plaatse treffen agenten meerdere omstanders en het slachtoffer met zware verwondingen in zijn arm aan. Medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis.

De verdachte zou in een zwarte Volkswagen Golf zijn gestapt en vervolgens gevlucht in de richting van de Karspeldreef. Meerdere politie-eenheden waaronder een helikopter hebben gezocht naar de verdachte. Vooralsnog is er niemand aangehouden. Medewerkers van de forensische opsporing hebben op het plaats incident sporenonderzoek gedaan. Met het slachtoffer gaat het naar omstandigheden goed. Vooraf aan het steekincident zou een ruzie zijn geweest tussen verdachte en slachtoffer. De recherche komt graag in contact met getuigen die meer weten over deze mogelijke ruzie en/of het steekincident hebben gezien.

Getuigenoproep
De recherche vraagt getuigen zich te melden. Heeft u camerabeelden van de omgeving of heeft u meer informatie over dit steekincident? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Via het tipformulier kunt u ook beelden uploaden en ter beschikking stellen aan het onderzoeksteam.