AMSTERDAM - Er heeft gisteravond een steekincident plaatsgevonden op de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam Zuid. Er is daarbij een 14-jarige jongen gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden.

Op zondag 12 oktober 2020 rond 19:20 uur krijgt de politie een melding van een steekincident op de Eerste Jan Steenstraat. Eenmaal daar aangekomen treffen de agenten een minderjarig slachtoffer met verwondingen aan op de stoep voor een portiek. Twee personen rennen net weg in de richting van de Ferdinand Bolstraat. De achtervolging wordt door de politie ingezet maar de verdachten ontkomen. Andere agenten verlenen op dat moment eerste hulp aan het slachtoffer. Niet veel later wordt het slachtoffer door de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de toedracht van dit incident en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord ten tijde van het incident? Of andere informatie over het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier.