AMSTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een aantal mishandelingen na een voetbalwedstrijd op zaterdagavond 7 augustus 2021 bij station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Zodra de wedstrijd is afgelopen begeeft een grote groep mensen zich naar het station Amsterdam Bijlmer ArenA waarbij meerdere mishandelingen plaatsvinden. De politie vermoedt dat het bij deze mishandelingen iedere keer om dezelfde dadergroep gaat.

Rond 22:00 uur worden twee mannen ter hoogte van de bioscoop beiden in hun gezicht geslagen. De verdachten lopen daarna door in de richting van het station. Bij de ingang haalt één van de verdachten uit naar een persoon die langsloopt. Deze persoon ontwijkt de vuistslag en loop snel door. Vervolgens wordt een ander persoon aangevallen en mishandeld. Niet veel later staat dezelfde groep verdachten op een perron van het station en mishandelen daar twee jongemannen. Hierbij heeft één van de slachtoffers een gebroken jukbeen opgelopen.

De politie heeft vier verdachten aangehouden, maar mogelijk waren er nog meer verdachten bij betrokken.

Beeldmateriaal of tips?

De recherche roept getuigen op om zich te melden en om eventueel beeldmateriaal van de mishandelingen te delen met de politie. Heeft u informatie dat kan bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het tipformulier.