AMSTERDAM - Op zaterdag 18 september 2021, omstreeks 21.00 uur, wordt een 17-jarige jongen het slachtoffer van een mishandeling. Hij wordt door een grote groep jongens zo hard geschopt en geslagen, dat hij zijn bewustzijn verliest. Het slachtoffer moet met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Wij doe een oproep aan iedereen die iets gezien heeft, of hier beeldmateriaal van heeft, dit bij de politie te melden.

Museumplein
Het slachtoffer is die zaterdagvond op het Museumplein met vrienden, ter hoogte van de helling. Uit het niets komt een grote groep mannen op hem af. Vrijwel direct wordt hij fors in elkaar geslagen. Eenmaal in het ziekenhuis komt hij bij, maar hij heeft flinke verwondingen aan zijn hoofd en over zijn hele lichaam.

Beeldmateriaal
De politie doet een oproep aan iedereen die getuige is geweest van dit heftige incident en aan iedereen beeldmateriaal heeft van deze mishandeling. praat met de politie, desnoods anoniem, en lever je beeldmateriaal in bij de politie. Zet dit niet online, op social media en stuur het materiaal absoluut niet door.

Contact
Heb jij informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Of beschik je over beeldmateriaal waarop het incident of de verdachten te zien zijn? Meld het de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Je kunt ook gebruik maken van het tipformulier op www.politie.nl of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. Via het tipformulier van de politie kun je ook beeldmateriaal ter beschikking stellen. Alle aangeleverde informatie gaat direct naar het onderzoeksteam.