OUDEKERK AAN DE AMSTEL - In de nacht van maandag 12 juli op dinsdag 13 juli 2021 is een bewoonster van een woning aan de Korte Dwarsweg in Ouderkerk aan de Amstel slachtoffer geworden van een inbraak met geweld. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De inbraak werd gepleegd rond 2.00 uur. Vermoedelijk drie inbrekers verschaften zich toegang tot haar woning. De bewoonster op leeftijd werd vastgepakt en geduwd. Ze liep geen letsel op, maar het spreekt voor zich dat de inbraak een flinke impact op haar heeft. De inbrekers hebben persoonlijke bezittingen ontvreemd van het slachtoffer.

De recherche wil dan ook graag weten wie verantwoordelijk zijn geweest voor deze inbraak en doet daarbij een beroep op mensen die mogelijk tussen 1.45 uur en 2.15 uur iets verdachts hebben gezien in of nabij de Korte Dwarsweg in Ouderkerk aan de Amstel. Juist tijdens dit nachtelijke tijdstip zouden personen of voertuigen extra moeten zijn opgevallen. Heeft u informatie, of wellicht beeldmateriaal, voor de politie? Laat het dan weten via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.