AMSTERDAM - Op vrijdagmiddag 15 oktober 2021 zijn medewerkers van een telecomwinkel op het Bijlmerplein slachtoffer geworden van een gewapende overval. De politie heeft vooralsnog niemand aangehouden en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 10.15 uur krijgt het Operationeel Centrum een melding van een overval waarbij de verdachten al zijn gevlucht. Meerdere politie-eenheden gaan ter plaatse en treffen in de winkel personeelsleden aan die ten tijde van de overval aanwezig waren. De verdachten hebben de personeelsleden bedreigd met een steekwapen en hebben vervolgens goederen uit de winkel weggenomen. Met de buit, zijn ze op een scooter weggereden in de richting van Heesterveld.

Medewerkers van de Forensische Opsporing en recherche hebben sporen veiliggesteld. De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval. Heeft u camerabeelden of heeft u in de dagen en/of uren daarvoor iets verdachts gezien dat te maken kan hebben met deze overval? Neemt u dan alstublieft contact op met ons en verwijs daarbij naar proces-verbaalnummer PL1300_2021211430.