AMSTERDAM - Op dinsdagmiddag, 6 juni, vindt er een zedendelict plaats op het AMC-pad in Amsterdam-Zuidoost. Een vrouw wordt met geweld beetgepakt door een jongen waarna ze onzedelijk wordt betast en geslagen.

Om 17.00 uur maakt de vrouw een wandeling over het AMC-Pad in Amsterdam-Zuidoost en passeert een groepje die aan het picknicken is. Op het moment dat de vrouw ter hoogte van het bruggetje loopt, wordt ze hardhandig beetgepakt door een jongeman. Vervolgens pleegt deze jongeman onzedelijke handelingen bij het slachtoffer. De vrouw probeert hierbij de aandacht te trekken van de picknickende mensen door hard te schreeuwen. Na een tijdje stopt de belager van het slachtoffer met zijn handelingen en geeft de vrouw een harde klap. Hierna gaat de jongeman er vandoor.

Signalement

Het slachtoffer kan haar belager als volgt omschrijven:
16 a 17 jaar oud;
Donkere huidskleur;
Kort, krullend haar;
Roestbruine sportbroek met hoogwater;
Een zwart ietwat glimmend trainingsjasje.

Picknickende mensen gezocht


De recherche komt graag in contact met de mensen die op dat moment daar aan het picknicken waren en de politie mogelijk meer kunnen vertellen. Natuurlijk zoekt de recherche ook mogelijke andere getuigen die iets hebben gezien op dat moment of kort voor en na dit zedendelict.

Getuigen gezocht


De politie komt dan ook graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich, o.v.v. 2023125661, melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.