AMSTERDAM - De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een overval in een woning aan de Burgemeester de Vlugtlaan. Deze vond plaats in de nacht van zondag 11 op maandag 12 december rond 01.00 uur.


Bij deze overval zijn vier verdachten de woning binnengedrongen en hebben de bewoner mishandeld. Vervolgens zijn de vier mannen er met verschillende persoonlijke goederen vandoor gegaan. De verdachten zijn hierna met een auto in onbekende richting vertrokken.

De politie heeft uitvoerig onderzoek in en rond de woning gedaan, dit heeft tot op heden nog niet tot een aanhouding geleid, maar het onderzoek duurt voort.

De recherche is op zoek naar getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze overval. Woont of was u in de omgeving van de Burgemeester de Vlugtlaan en heeft u in de nacht van 11 op 12 december iets opvallends gezien of gehoord? Heeft u mogelijk camerabeelden van een deurbelcamera of dashcam van de verdachten? Of heeft u iemand horen praten over een overval? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Dit kan ook anoniem.

Zaaknummer: BVH PL1300-2022265789