AMSTERDAM - Zondagmiddag 24 januari 2021 heeft een vechtpartij plaatsgevonden op de Pampuslaan. Daarbij is geschoten en raakte in ieder geval één man gewond. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 13.00 uur krijgt de politie een melding van een vechtpartij, waarbij meerdere personen betrokken zijn. Op enig moment zou er ook geschoten zijn. Een aantal mannen zou vervolgens in vermoedelijk grijze Audi A1 zijn weggereden. Agenten treffen op de Pampuslaan twee personen aan, waaronder een gewonde man (19). Hij verkeert niet in levensgevaar, maar is voor behandeling wel meegenomen naar een ziekenhuis. De tweede man, een 29-jarige man, is aangehouden om zijn rol helder te krijgen.

Aanleiding
De recherche doet onderzoek naar het incident. Daarbij wil het onderzoeksteam onder meer helderheid krijgen over de aanleiding voor de vechtpartij en het schieten. Ook wil de politie helder krijgen welke andere personen bij het incident betrokken waren. Was jij getuige van de vechtpartij en heb je nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.