BADHOEVENDORP - Twee mannen pleegden maandag rond 04.00 uur een overval op een hotel aan de Meidoornweg. Een medewerker van het hotel is tijdens de overval gewond geraakt. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Een medewerker van het hotel is tijdens de overval bedreigd, mishandeld en met een mes in zijn been gestoken. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Daarnaast is een persoon die poolshoogte kwam nemen bedreigd met het mes. De twee mannen droegen donkere kleding en hadden een bivakmuts op. De mannen zijn met een buit vertrokken.

De avond voorafgaand aan de overval was een verdachte situatie gemeld aan een aangrenzende straat, de Vlierstraat. Rond 20.45 uur hielden twee mannen in donkere kleding zich op rond de Vlierstraat, waarbij ze de buurt leken te verkennen. Mogelijk heeft deze situatie iets te maken met de overval aan de Meidoornweg.

Bent u getuige geweest van de overval of van de verdachte situatie aan of rond de Vlierstraat? Of heeft u camerabeelden van één van deze incidenten? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen.