AMSTERDAM - Op dinsdag 26 januari 2021 overvallen twee jongemannen rond 17.45 uur een telefoonwinkel aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Hierbij wordt de winkelmedewerker bedreigd met een wapen. De politie zoekt getuigen.

De betreffende winkel was voor de verkoop gesloten, maar voor de reparaties van mobiele telefoons wel geopend. Rond 17.45 uur komen twee jongemannen binnen en duwen de winkelmedewerker met harde kracht omver. Ze bedreigen hem met een wapen en een van hen slaat de medewerker met het wapen.

Het tweetal neemt uit de vitrine lege telefoondoosjes mee en rent weg richting Gooioord. De medewerker heeft gelukkig geen ernstig letsel opgelopen, maar is wel erg geschrokken.

Getuigen gezocht
De recherche doet onderzoek naar deze overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of beelden waarop iets te zien is dat te maken heeft met deze overval? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier. Hierop kunt u ook beeldmateriaal uploaden.