AMSTERDAM - Op maandag 14 december 2020 is een pakketbezorger overvallen door twee mannen met een vuurwapen op de Polsbroekstraat in Amsterdam Zuidoost. De politie zoekt getuigen.

Rond 12.40 uur parkeert de pakketbezorger zijn voertuig op de parkeerplaats bij de Polsbroekstraat en loopt naar het adres waar hij een pakket moet bezorgen. Wanneer hij terugkomt bij zijn voertuig, staan er plotseling twee mannen achter hem. Ze eisen dat het slachtoffer het voertuig opent en bedreigen hem daarbij met een vuurwapen. De verdachten gaan er te voet vandoor met meerdere pakketten.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar deze overval en wil weten wat er gebeurd is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.