DIEMEN - Op donderdag 16 september 2021 tussen 20:30 en 20:55 uur hebben er op de Overdiemerweg te Diemen, tussen de Muiderstraatweg en het spoorviaduct, meerdere strafbare feiten plaatsgevonden die gepleegd zijn door een verdachte. De politie is op zoek naar getuigen, maar mogelijk zijn er ook meer slachtoffers die zich nog niet gemeld hebben bij de politie.

Het lijkt erop dat de verdachte willekeurig te werk is gegaan. Hij heeft in ieder geval een minderjarige jongen en volwassen man mishandeld die op de Overdiemerweg fietsten. Ook heeft de verdachte een man bedreigd in dezelfde omgeving. Verder is bekend dat de verdachte geweld heeft gebruikt tegen twee minderjarigen en zo hun fietsen heeft gestolen. Dit zijn een gele Batavus en blauwe Cortina. Politie heeft gisteravond uitgebreid gezocht naar de verdachte, maar deze niet meer aangetroffen. Ook de fietsen zijn niet meer aangetroffen.

Signalement
Blank
Smal postuur
Grote ogen
Kaal
Rode schaafwond op zijn voorhoofd
Wit of grijs shirt
Leger kisten

Getuigen
De recherche van de politie Diemen heeft de zaak in onderzoek en wil weten wie de verdachte is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, de fietsen aangetroffen, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Vermeld hierbij het BVH-nummer 2021190460.