AMSTERDAM - Op maandagavond 7 september is een 47- jarige man beroofd op de Zeeburgerdijk in Amsterdam-Oost. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 22.30 liep het slachtoffer vanaf de Zeeburgerdijk in de richting van de Roomtuintjes. Daar werd het slachtoffer door een onbekend persoon van achteren aangevallen. Het slachtoffer probeerde te vluchten, maar dit mislukte, want een tweede verdachte hield hem tegen. De twee verdachten hebben het slachtoffer zo hevig mishandeld, dat hij hier ernstige verwondingen aan overhield. Ook namen zij waardevolle eigendommen van het slachtoffer mee.

Getuigen

De recherche doet onderzoek naar dit incident en wil weten wat er gebeurd is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.