AMSTERDAM - Op woensdag 6 januari 2021 is de eigenaar van een bakker aan de Beukenweg overvallen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 18:30 uur kregen politieagenten een melding van een overval. Het slachtoffer stond in de bakker toen er een man de winkel in kwam lopen. De man liet vervolgens een steekwapen zien. Onder bedreiging van dit steekwapen, moest het slachtoffer geld afstaan aan de verdachte. De verdachte is met de buit weggevlucht in de richting van het Krugerplein en sloeg vervolgens rechtsaf de Tugelaweg op. Gelukkig is het slachtoffer niet gewond geraakt tijdens de overval.De recherche doet onderzoek in deze zaak.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar camera- en/of dashcambeelden in de omgeving van de Beukenweg. Heeft u iets gezien of gehoord op het moment van de overval? Of heeft u de dagen ervoor iets bijzonders gezien en nog niet met de recherche gesproken? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Via onderstaande tipformulier kunt u ook beeldmateriaal delen met het onderzoeksteam.