AMSTERDAM - In een woning aan de Comeniusstraat is dinsdagmiddag 7 december 2021 een gezin overvallen door drie mannen. De verdachten bedreigden de bewoners met een steek- en vuurwapen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt dringend getuigen die meer mogelijk weten.

Even na 16.30 uur deed één van de gezinsleden open nadat was aangebeld. Drie mannen met gezichtsbedekking stormden de woning in en schoten in het plafond. Op het moment van de overval bevonden zich drie kinderen in de woning. Het is onduidelijk of de daders buit hebben gemaakt. Niemand raakte gewond tijdens de overval. Van de daders is verder bekend dat zij er rennend vandoor zijn gegaan in onbekende richting.

Getuigen of camerabeelden
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten. Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze overval? Mogelijk heeft u camerabeelden uit de omgeving in uw bezit die ons kunnen helpen met het onderzoek. Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem een melding doen? Bel dan naar M. 0800-7000.