AMSTERDAM - Bij een autobrand op de Admiralengracht zijn in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 september meerdere voertuigen en woningen beschadigd. Vermoedelijk is een van de auto’s in brand gestoken. Basisteam recherche West-Overtoomsesluis is een onderzoek gestart.

Om 02:20 kregen we een melding binnen dat er metershoge vlammen te zien waren bij een personenauto. Ter plaatse bleken er door de autobrand meerdere voertuigen, waaronder twee andere auto’s en een bromfiets, beschadigd. Ook zijn er bij meerdere woningen ruiten gebarsten door de hitte van het vuur.

De recherche is dringend opzoek naar getuigen, video’s en camerabeelden. Heb jij iets gezien, gehoord of heb je beelden of informatie? Deel deze informatie dan met ons. Meld het de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Je kunt ook gebruik maken van het tipformulier op www.politie.nl of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. Via het tipformulier van de politie kun je ook beeldmateriaal ter beschikking stellen.