AMSTERDAM - Zondagmiddag 2 juni rond 13.30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Haarlemmerweg. Daarbij is een motorrijder zwaargewond geraakt. De politie doet onderzoek naar het ongeval en komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van het ongeval.

De motorrijder komt ten val tijdens het rijden en belandt in de middenberm tegen een boom. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De team Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek verricht naar onder meer de toedracht van het ongeval. Het incident is nog steeds in onderzoek en de politie spreekt graag met getuigen die het ongeval hebben gezien, of wat daaraan vooraf is gegaan.

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van dit ongeval? Of heeft u meer informatie die van belang is voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Ook camerabeelden kunnen een bijdrage leveren aan het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload dit dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.