AMSTERDAM - In de nacht van zaterdag 17 juli 2021 op zondag 18 juli 2021 is er een vechtpartij geweest waarbij twee 29-jarige slachtoffers naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De recherche is dringend op zoek naar getuigen.


Omstreeks 01.50 uur komen er meerdere meldingen binnen bij het Operationeel Centrum van een vechtpartij waarbij schoten zijn gelost. Ter plaatse treffen agenten twee slachtoffers waarvan één een steekwond heeft en de ander een schotwond. Beiden worden door medewerkers van de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Vervolgens hebben meerdere politie-eenheden in de omgeving gezocht naar verdachten. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden. Medewerkers van de forensische opsporing hebben sporen veiliggesteld.

Het is de recherche bekend dat er beeldmateriaal is van het incident. We doen de dringende oproep om deze beelden te delen met het onderzoeksteam. Dit kan ook anoniem.

Getuigenoproep

De recherche is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze zaak? Of heeft u beeldmateriaal van bijvoorbeeld een smartphone? Heeft u vlak voor of na het incident misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het uploaden van beeldmateriaal naar het onderzoeksteam kan via onderstaand tipformulier.