AMSTERDAM - Op zondag 21 juni is een 35-jarige man zwaar mishandeld na twist over een parkeerplaats in de Baffinstraat in West. De politie heeft 1 getuige gesproken, maar is nog op zoek naar een fietser die voorafgaand aan het incident ook een woordenwisseling had met de onbekend gebleven verdachte en de automobilist die uit de parkeerplaats kwam.


Het slachtoffer stond rond 23.00 uur ter hoogte van huisnummer 14 te wachten op een parkeerplaats die vrij zou komen. Echter de bestuurder van een bestelbus met een vermoedelijk Bulgaars kenteken was hem voor. Als het slachtoffer daar iets van zegt, dan rijdt de bestuurder van de bestelbus weer weg, maar komt lopend terug, kennelijk om verhaal te halen. Hij mishandelt het slachtoffer zo ernstig dat deze o.a. een gebroken kaak oploopt.

De bestuurder van de bestelbus was ongeveer 1,75 m lang, 30-35 jaar oud, wit gezicht, stevig postuur en droeg witkleurige bovenkleding.

Getuigenoproep
De verdachte heeft kort voor dit incident ook een woordenwisseling gehad met een fietser. De politie zou graag in contact komen met deze fietser, de automobilist die uit de parkeerplaats kwam en andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan ook gebruik maken van het tipformulier, waarop men ook beeldmateriaal ter beschikking kan stellen van de politie.