AMSTERDAM - Op donderdagmiddag 2 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een 55-jarige fietser op de Bos en Lommerweg ter hoogte van de Haarlemmerweg. Opsporing Team Verkeer (OTV) doet onderzoek naar de aanrijding en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 14.30 uur komt de melding van een ernstige aanrijding binnen bij het Operationeel Centrum. Er zou een voetganger onder de wielen van een vrachtwagen terecht zijn gekomen. Ter plaatse blijkt het te gaan om een 55-jarige fietser die onder de vrachtwagen terecht is gekomen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer ligt op dit moment nog steeds in het ziekenhuis, maar hij is buiten levensgevaar. De Haarlemmerweg is door het ongeval enkele tijd afgesloten geweest. Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren wordt op dit moment onderzocht.

Getuigenoproep
De politie heeft al meerdere getuigen gesproken, maar als u getuigen bent geweest en nog niet met de politie heeft gesproken dan kunt u contact opnemen met 0900 8844. Als u de beschikking heeft over dashcambeelden dan kunt u die via onderstaande tipformulier delen met het onderzoeksteam.