AMSTERDAM - Afgelopen maandag 28 december is een 22-jarige vrouw slachtoffer geworden van een aanrijding aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. De bestuurder van de personenauto reed ervandoor en liet haar achter op de openbare weg. De politie is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 17:10 uur stond het slachtoffer op haar bromfiets voor een rood verkeerslicht. Vanuit het niets werd zij vanachter aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en, maar mocht na controle weer naar huis. Het slachtoffer heeft rugletsel overgehouden aan het ongeval. Verschillende getuigen verklaren dat de personenauto vanuit de Schellingerwouderbrug in de richting van de Zuiderzeeweg reed.

Signalement
De personenauto is zwart van kleur van het merk Seat type Leon.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die de personenauto hebben zien rijden voorafgaand aan het ongeval. Ook wil de recherche graag in contact komen met mensen die het ongeval hebben gezien of mogelijk dashcambeelden hebben gemaakt. Neem contact met ons op via 0900 8844 of via onderstaande tipformulier kunt u ook beeldmateriaal ter beschikking stellen aan de politie. Anoniem kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0800 7000.