AMSTERDAM - Op zondag 15 november 2020 is een vrouw slachtoffer geworden van een beroving aan de Pieter de Hoochstraat door twee mannen. De politie is op zoek naar getuigen en beelden.


Omstreeks 17:10 uur liep het slachtoffer met haar fiets aan de hand een fietsenstalling uit. Op het moment dat zij weg wilde gaan, kwamen twee mannen haar tegemoet fietsen. Beide verdachten zaten op een zwarte fiets zonder fietsverlichting. Vanuit het niets richtte één van de verdachten een wapen op haar. Onder bedreiging van dat wapen, stond zij haar persoonlijke bezittingen af. Na de buit, fietsten de verdachten weg in de richting van Museumplein.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek in deze zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u dashcambeelden of andere camerabeelden die de politie kunnen helpen in het onderzoek? Dan kunt u deze uploaden via het onderstaand tipformulier. Wilt u op een andere manier met ons tips delen belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.