AMSTERDAM- Bij een woning aan de Kikkenstein in Amsterdam-Zuidoost is zondagmiddag 17 maart een explosief afgegaan. Hierbij raakte gelukkig niemand gewond, maar de schade aan de woning is groot. De politie komt graag in contact met getuigen die meer weten.


De politie ontvangt vlak voor het middaguur een melding van een explosie bij een woning aan de Kikkenstein. In de woning bevindt zich op dat moment een man die wakker schrikt van de harde knal. Aan de achterzijde van de woning breekt een flinke brand uit waarbij ook grote schade ontstaat aan de ramen van de woning aan de achterzijde. Gelukkig weet de brandweer de brand snel te blussen en komt het slachtoffer heelhuids uit de woning, maar zowel in de woning als daaromheen is het een flinke ravage. Bij de explosie is vermoedelijk ook asbest vrijgekomen.

Deel uw informatie!

De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie (onder vermelding van zaaksnummer 2024063607) via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Maar ook camerabeelden kunnen een bijdrage leveren aan het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload dit dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.