AMSTERDAM ZUIDOOST - De recherche is een onderzoek gestart naar een bijtincident op donderdagavond 19 augustus 2021. Op Wisseloord in Amsterdam Zuidoost, nabij de brug richting de Stoutenburggracht, is vermoedelijk tussen 23.00 en 24.00 uur een 29-jarige man ernstig verwond door een hond.

Het slachtoffer liep vanaf Gein richting Wisseloord. Nabij de Stoutenburggracht zou een confrontatie hebben plaatsgevonden met drie andere personen, waarvan één persoon een hond bij zich had. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die beelden hebben die meer helderheid kunnen verschaffen over de aanleiding en toedracht, of mensen die het bijtincident hebben zien gebeuren. De politie wil daarnaast graag weten wie de drie personen zijn die bij het bijtincident betrokken waren.

Heeft u informatie voor de politie of wellicht beeldmateriaal, bijvoorbeeld van een videodeurbel, een dashcam of een smartphone? Neem contact op met de politie via onderstaand tipformulier of upload uw beeldmateriaal rechtstreeks via het tipformulier. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.