AMSTERDAM - Een bewoonster van een woning aan de Baarsjesweg werd donderdagavond rond 23.50 uur opgeschrikt door een harde knal. Kort na de knal stonden ineens twee mannen in de woonkamer.

Eén van de mannen deed direct zijn hand om de mond van de bewoonster. Ook werd het slachtoffer hardhandig naar de grond getrokken waarbij zij lichtgewond raakte. Daarna doorzocht één van de overvallers de woning. Kort daarna verlieten de mannen met enkele bezittingen het huis en vluchtten in de richting van de Paramaribostraat.
Het slachtoffer kon de politie vertellen dat één van de mannen een donkere huidskleur heeft en een donkere jas droeg en de ander een licht getinte huidskleur heeft en een lichte jas droeg.

Getuigen en beelden gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u anders informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Beelden kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.

2022217747