AMSTERDAM- De politie is op zoek naar een onbekend slachtoffer die in ieder geval door twee mannen in elkaar geslagen en getrapt werd. Deze ernstige mishandeling vond plaats op woensdag 1 juli kort voor het middaguur in de Leenhofstraat te Amsterdam.Getuigen


Diverse omstanders waren getuige van deze ernstige geweldpleging en namen contact op met de politie. Een onbekend gebleven jongen/man werd fors mishandeld. Hij kwam hierbij half in de struiken terecht en terwijl hij daar op zijn rug lag werd hij nog diverse keren geslagen c.q. getrapt. De geweldplegers stapten verderop in een zwarte auto en reden weg. Het is onduidelijk waar het slachtoffer daarna naartoe is gegaan.

Onbekend slachtoffer
Het slachtoffer van deze openlijke geweldpleging heeft zich zover nu bekend niet bij de politie gemeld en voor zover na is kunnen gaan ook niet bij een ziekenhuis. Mogelijk heeft hij zich bij een huisarts gemeld. Het slachtoffer was gekleed in een zwarte broek en een zwart T-shirt.

Tips
De rechercheurs die deze zaak in behandeling hebben zijn op zoek naar het slachtoffer c.q. de aangever. Bent u deze persoon, of weet u wie dit is neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt uw informatie ook digitaal kwijt via onderstaande link.