AMSTERDAM - Aanvullend onderzoek wijst uit dat er mogelijk een derde verdachte een rol heeft gespeeld bij de beroving van het voertuig op de Marskramerstraat. De beroving vond plaats in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 januari 2021. De politie roept getuigen op zich te melden als zij meer informatie hebben over de zaak.

Rond 1:45 uur krijgt de politie een melding om naar de Marskramerstraat te komen waar een 20-jarige man van zijn auto is beroofd. Als de politie arriveert treffen zij het slachtoffer met verwondingen aan. De politieagenten doen onderzoek in de omgeving en verwerken het kenteken zodat het voertuig gesignaleerd staat.

Rond 2:30 uur diezelfde nacht komt er bij de Rotterdamse politie een melding binnen dat het gestolen voertuig zich op de A20 bevindt. Na een achtervolging worden de twee verdachten op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk door de politie aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Moerdijk en een 16-jarige jongen uit de gemeente Etten-Leur.

Getuigenoproep derde verdachte

Omdat er mogelijk een derde verdachte betrokken is in deze zaak, roept de politie getuigen op zich te melden. Heeft u nuttige informatie voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het tipformulier.