AMSTERDAM - Op maandagavond 17 juni heeft een steekincident plaatsgevonden op de Tweede Goudsbloemdwarsstraat. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft een 32-jarige man aangehouden in een woning aan de Goudsbloemstraat.


Een man wordt even na acht uur op de Tweede Goudsbloemdwarsstraat neergestoken door een andere man. Met zware verwondingen loopt het slachtoffer naar een café op de Lindengracht om hulp te zoeken. Ter plaatse wordt hij gereanimeerd door hulpdiensten, maar het mag niet baten. Hij overlijdt niet veel later aan zijn verwondingen. De politie spreekt ondertussen met getuigen en weet een verdachte aan te houden in een woning aan de Goudsbloemstraat. Op meerdere plaatsen doet de politie sporenonderzoek.

Getuige en meer informatie?
De recherche onderzoekt hoe dit heeft kunnen gebeuren. Weet u meer over de toedracht van het steken? Of heeft u beeldmateriaal dat zou kunnen bijdragen aan het onderzoek? Dan spreekt de recherche graag met u. Neem contact op via onderstaande gegevens.