AMSTERDAM - Op donderdag 17 december 2020 is een 47-jarige man slachtoffer geworden van een steekincident op de Granidastraat. De politie is dringend opzoek naar beelden en getuigen.

Omstreeks 13:50 uur ontving de politie een melding van een vechtpartij op de Granidastraat. Ter plaatse troffen agenten meerdere personen aan, waaronder het slachtoffer. Het slachtoffer had meerdere steekwonden maar was aanspreekbaar. Hij is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Uit meerdere verklaringen blijkt dat er voorafgaand het steekincident een ruzie in een woning is geweest. Bij deze ruzie waren meerdere personen betrokken. De ruzie zou zich vervolgens hebben verplaatst op de straat. Tijdens de vechtpartij is het slachtoffer gestoken.
Aanhoudingen

Naar aanleiding van getuigenverklaringen werden er twee mannen aangehouden. Het betreft een 36-jarige en een 31-jarige man, beiden afkomstig uit Amsterdam.
De recherche onderzoekt de rol van beide verdachten in het steekincident.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar dit steekincident en wil weten wat er gebeurd is. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen.

Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.