AMSTERDAM - Op dinsdagavond 27 april heeft een steekincident plaatsgevonden in de Cabralstraat in Amsterdam West. Hierbij is een 38-jarige man gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden.

Rond 19.10 uur kreeg de politie een melding dat er een man met een bebloed gezicht op de Vespuccistraat liep. Toen agenten ter plekke kwamen, troffen ze het slachtoffer met een snijverwonding aan zijn gezicht aan. De man is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Uit getuigenverklaringen ontstaat het beeld dat het slachtoffer op de Cabralstraat is gestoken door een andere man en vervolgens die man is achterna gerend richting de Vespuccistraat.

Getuigen en beeldmateriaal gezocht
De recherche onderzoekt de toedracht van dit incident en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beeldmateriaal, bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s in de omgeving van de Cabralstraat of Vespuccistraat? Dan horen we graag van u. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of anoniem een melding doen via 0800-7000. Ook kunt u het tipformulier gebruiken. Hier kunt u ook beeldmateriaal uploaden.