AMSTERDAM - De recherche onderzoekt een ontvoering die op woensdagmiddag 10 april heeft plaatsgevonden en zoekt getuigen.

De politie krijgt die woensdagmiddag rond 16.00 uur een melding van een vechtpartij aan de Teilingen in Amsterdam-Buitenveldert. Toegesnelde agenten treffen als zij ter plaatse komen echter geen personen meer aan. Getuigen spreken de agenten aan en verklaren dat er een persoon is meegenomen in een auto, de ander wist aan zijn belagers te ontkomen en verkeert in goede gezondheid. Direct start de politie een groot onderzoek. De ontvoerde man wordt later ongedeerd gevonden. De politie heeft in het onderzoek al een verdachte aangehouden, deze zit voorlopig nog vast. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De hulp van getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken is daarom belangrijk.

Deel je informatie!

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die informatie hebben. Weet je meer of heb je iets gezien, maar nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Liever anoniem blijven? Bel 0800-7000. Ook is de recherche op zoek naar beschikbare camerabeelden. Heb je die? Laat het dan weten!