AMSTERDAM - Op maandag 5 februari 2018 vond een overval plaats op een horecagelegenheid op de Admiraal de Ruyterweg. Bij de overval vielen geen gewonden. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.


Omstreeks 18.00 uur kwam een man met een mes binnen. Een vrouwelijke medewerkster was alleen aanwezig in de zaak. De man bedreigde haar met een groot mes. Nadat de dader geld uit de kassa kreeg, vertrok hij in nog onbekende richting.

Signalementen

Volgens de aangeefster is de dader een lichtgetinte man van ongeveer 30-35 jaar oud. Hij had een mager postuur, een ingevallen gezicht en rond de 1.80m lang. Hij droeg een zwarte jas met zwarte bontkraag en sprak Engels.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die op maandagavond 5 februari omstreeks 18.00 uur iets opvallends hebben gezien op de Admiraal de Ruyterweg of iets weten wat mogelijk met deze overval te maken heeft. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het tipformulier, hier kan ook beeldmateriaal ter beschikking worden gesteld.