Amsterdam - Op maandagavond 27 en dinsdagochtend 28 juli 2020 zijn twee auto’s in Noord in brand gestoken. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden. Beeldmateriaal, zoals bijvoorbeeld dashcam beelden van geparkeerde auto's, is te uploaden via het onderstaande tipformulier.Adelaarsweg

Om 23.00 uur krijgt de politie een melding van brandstichting op de Adelaarsweg. Een onbekend gebleven persoon gooit een vloeistof over een auto. Het voertuig staat even later in brand. De twee auto’s die naast het brandende voertuig geparkeerd staan, lopen ook schade op. De verdachte is een man met een licht getinte huidskleur en heeft donker haar. Hij loopt rustig weg. Een andere getuige meldt dat er twee personen zijn gezien, die weglopen in onbekende richting.

T. H. Weversweg

Om 02.25 uur staat op de Th. Weeversweg een Audi A3 in brand. De brandweer komt ook hier ter plaatse om de brand te blussen. Door de hevige brand blijven er weinig sporen over.

Getuigenoproep

Heeft u informatie en/of beeldmateriaal met betrekking tot deze twee incidenten? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Men kan beeldmateriaal uploaden via het tipformulier.