AMSTERDAM - Automobilisten troffen donderdagavond rond vijf over half acht, op een rijbaan aan de Reigersbosdreef, een zeer zwaar gewonde vrouw aan. Enkele minuten laten is het slachtoffer overleden.


Politiemensen uit het dichtbij aanwezige politiebureau Remmerderplein verleenden direct eerste hulp waarbij ook is gereanimeerd. Het slachtoffer, een vrouw van 34 jaar oud, overleed ter plekke. Op dit moment is het niet duidelijk hoe de vrouw zo gewond is geraakt. Camerabeelden worden door rechercheurs bestudeerd en op dit moment zijn er nog geen getuigen gehoord die opheldering hebben kunnen geven. De rechercheurs van de districtsrecherche Oost hebben de zaak in onderzoek en krijgen daarbij ondersteuning van politiemensen van het TOEV (Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen).

Getuigenoproep
Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Automobilisten die een dashcam in de auto hebben en die donderdagavond rond 19.30 uur in de omgeving van de Reigersbosdreef hebben gereden worden verzocht de beelden te bekijken of die te delen met de recherche. Heeft u meer informatie over deze zaak deel die dan met de rechercheurs. U kunt ook anoniem uw informatie kwijt via 0800-7000. Wilt u de informatie digitaal met ons delen, maak dan gebruik van onderstaande link.