Amsterdam - Een 85 jarige vrouw is dinsdagmiddag tussen 15.00 uur en 15.30 uur in haar woning aan het Christoffel Plantijnpad door twee daders bestolen. Het tweetal wist met een babbeltruc de woning binnen te komen. De mannen bedreigden de vrouw en doorzochten haar huis en namen diverse persoonlijke eigendommen van de vrouw mee.Twee verdachten

De twee verdachten zijn omschreven als twee jongemannen, leeftijd  rond de 19 tot 20 jaar, één met een stevig of gezet postuur, de ander gewoon postuur. Beide mannen hadden kort haar waarvan één donker blond.

De overvallers zijn eerst via de centrale toegangsdeur van de seniorenwoningen gegaan en daarna naar de woning van het slachtoffer. De recherche van district West is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Help ons om de daders te pakken

Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk te maken heeft met deze laffe diefstal? Heeft u misschien twee jongens bij de centrale toegangsdeur zien staan op dinsdag 27 februari jl. of misschien twee jongens zien weggaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meld Misdaad Anoniem bellen kan natuurlijk ook via 0800-7000.

U kunt ook gebruik maken van het tipformulier en/of beeldmateriaal uploaden