Amsterdam - Twee mannen uit Amsterdam zijn donderdagavond 16 mei aangehouden voor drugshandel, nadat ze door agenten betrapt waren op een vermoedelijke drugsdeal.

Verdachte situatie

Donderdagavond, omstreeks 21.00 uur, reden agenten op de Rustenburgerstraat, toen hen een verdachte situatie opviel. Een man stapte uit de passagierskant van een personenauto met een witte wikkel in zijn hand, waarna hij terugliep in de richting waar hij even daarvoor vandaan kwam. De agenten besloten deze man en de bestuurder van de personenauto staande te houden. Bij de staandehouding troffen ze bij beide mannen verdovende middelen aan. Hierop hebben de agenten de mannen aangehouden.   

 

Doorzoeking woning

In de woning van een van de verdachten is vervolgens een doorzoeking gedaan. Hierbij zijn geld, diverse mobiele telefoons en een grote hoeveelheid vermoedelijk harddrugs aangetroffen en in beslag genomen.

 

Een van de verdachten zit nog vast en de politie doet onderzoek.

 

Voorkom gevaar, meld vermoedens
Om drugscriminaliteit tegen te gaan en gevaarlijke situaties in uw omgeving te voorkomen, is uw hulp onmisbaar. Heeft u een vermoeden van een drugslab of een drugsopslaglocatie bij u in de buurt? Of ziet u iemand drugs verkopen? Meld dit dan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of bel met de politie via 0900-8844.