De politie is op zoek naar een verdachte van een zware mishandeling waarbij twee mannen van 28 en 30 jaar zwaargewond zijn geraakt.

De slachtoffers, twee vrienden, zijn in de nacht van 20 op 21 oktober aan het stappen in het centrum van Amsterdam. Als ze rond 02.15 uur in een café aan het Rembrandtplein zijn, ontstaat er een worsteling tussen de 30-jarige man en een andere cafébezoeker. De 28-jarige vriend mengt zich in de ruzie op het moment dat hij ziet dat zijn vriend wordt neergeslagen. Hierop escaleert de situatie. Opeens pakt de verdachte een glas en begint hiermee te slaan. De twee mannen raken hierdoor ernstig gewond en blijven op de grond liggen. Ze worden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar blijkt dat ze meerdere snijwonden hebben in het gezicht. De wonden moeten worden gehecht. Zij zijn voor het leven getekend door de mishandeling.

De recherche wil graag weten wie de verdachte is. Kent of herkent u hem? Laat het ons dan weten. Dat kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Informatie kan ook via het onderstaande tipformulier aan ons doorgegeven worden of via het anoniem tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl