De politie is op zoek naar twee mannen die ervan verdacht worden op maandagmiddag 1 oktober een diefstal te hebben gepleegd bij een winkel aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam-Zuid.

De mannen betreden de winkel rond 12.50 uur. Ze lopen direct op een schap met dure mediaspelers af. Daar verbreken ze de beveiliging van twee mediaspelers en verstoppen deze onder hun kleding. Allebei de mannen stoppen één mediaspeler onder hun kleding. Daarna lopen ze de winkel uit.

De twee verdachten staan op beeld. Hun signalementen:

Verdachte 1

- Man; 
- Licht getinte huidskleur;
- Normaal postuur;
- Kort, donker haar (opgeschoren aan de zijkanten, bovenop wat langer);
- Tussen de 30 en 40 jaar oud;
- Draagt tijdens de diefstal een zwarte jas met capuchon en daaronder een shirt met een witte print, een spijkerbroek en zwarte schoenen.

Verdachte 2

- Man;
- Licht getinte huidskleur;
- Iets voller postuur;
- Kort, donker haar;
- Tussen de 30 en 40 jaar oud;
- Draagt tijdens de diefstal een zwarte jas met capuchon met daaronder een zwart shirt, een spijkerbroek en zwarte schoenen.

Het onderzoeksteam wil graag weten wie deze mannen zijn. Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.