Op zaterdagmiddag 16 april forceren twee mannen om 16.25 uur een deur bij een kantoorpand aan de Barbara Strozzilaan. Dit gaat nog niet zo eenvoudig en de mannen besluiten even te pauzeren. Ze drinken rustig een beetje fris en gaan daarna weer aan ‘het werk’. Als de deur eenmaal geforceerd is komen ze in een gang met kantoorruimtes. Uit één van die ruimtes hebben ze alle spullen meegenomen. Ruim een half uur later lopen de mannen weer naar buiten met een tas vol spullen.

 

Een paar dagen later, op woensdagavond 20 april, hebben de twee rond 18.50 uur een inbraak gepleegd bij een bedrijfspand aan de Barbara Strozzilaan.

Ten tijde van de inbraak zijn de mannen, ongeveer 1.5 minuut in het kantoor geweest. De daders zijn vertrokken zonder buit.

 

Ongeveer een kwartier later slaan dezelfde daders nogmaals toe, dit keer bij een kantoorpand aan de De Boelelaan. De mannen nemen rustig de tijd, want uiteindelijk komen ze om 19.55 uur naar buiten met een blauwe papierbak en een kartonnen doos vol spullen, waaronder een computer en een beamer.

 

Twee dagen later slaan de mannen weer toe. Dit keer op vrijdagavond 22 april rond 21.30 uur bij een bedrijfspand aan de Beethovenstraat. Op camerabeelden is te zien dat de mannen eerst een paar keer langs het pand lopen. Ook voelen ze even aan de deur. De mannen weten de deur open te peuteren. Tot diefstal komt het niet, want een aanwezige medewerker spreekt de mannen aan en vraagt ze weg te gaan. Hij weet op dat moment niet dat de mannen inbrekers zijn.

 

Herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.