De recherche is op zoek naar een man die verdacht wordt van het aanranden van een vrouw.

Het slachtoffer, een 26-jarige vrouw, zit op maandag 10 september aan het eind van de middag, op de fiets. Wanneer zij wegfietst bij het stoplicht op de hoek van de President Kennedylaan met de Maasstraat, wordt zij afgesneden door een man op de fiets. De vrouw zegt hier iets van, maar daar is de man niet van gediend. Want wanneer de vrouw hem wil passeren, knijpt hij haar vol in één van haar borsten. Daarna fietst de man hard weg.

De vrouw besluit haar telefoon te pakken om de man te filmen en wanneer hij dat opmerkt, grijpt hij op de Diepenbrockstraat de telefoon uit de handen van de vrouw en gooit hem weg. Hij dreigt daarbij ook om haar van haar fiets te gooien. Daarna is de man weggefietst in de richting van de Parnassusweg.

Dankzij de beelden die door het slachtoffer zijn gemaakt, staat de man zeer herkenbaar op beeld en de recherche wil graag weten wie hij is. De man wordt in eerste instantie met zijn gezicht onherkenbaar getoond en hij krijgt van het Openbaar Ministerie twee weken de tijd om zich te melden. Gebeurt dat niet, dan zal hij volledig herkenbaar getoond worden.

Kent of bent u de man? Neem dan contact op via 0800-6070. Informatie over de verdachte kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000. Daarnaast is het mogelijk om informatie door te geven via het onderstaande tipformulier.