Vrouw in arm gestoken bij poging beroving.

Op dinsdagavond 6 februari 2018 omstreeks 20.00 uur fietste een 23 jarige vrouw over de Darlingstraat in de richting van de Daalwijkdreef. Vijf vermoedelijk minderjarige mannen, kwamen uit de richting van het Dennenrodepad  en belaagden deze vrouw. Ze gingen om de vrouw heen staan en eisten geld van haar. De belaagde vrouw vertelde dat ze dat niet had. Een van de jongens stak de vrouw in haar arm. De vrouw gilde van de pijn en hierop renden de belagers weg in de richting van het Harambepad.

De recherche is op zoek naar getuigen die in de avond van dinsdag 6 februari tussen 19.30 uur en 20.00 uur op of rond de studentencampus aan het Dennenrodepad een groep van 5 à 6 mannen in de leeftijd van 15/16 jaar hebben gezien. Verder is de recherche op zoek naar mensen die de straatroof op de Darlingstraat daadwerkelijk hebben zien gebeuren.

Heeft u mogelijk iets gehoord of gezien wat eventueel met deze ernstige  zaak te maken heeft.  Bel dan met 0900-8844 en help mee de belagers op te sporen. Wilt u liever anoniem uw verhaal doen bel dan 0800-7000.