De politie is op zoek naar de verdachte die in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart 2018 een pand aan de Michelangelostraat in Amsterdam-Zuid heeft beschoten. Mogelijk is er nog een tweede verdachte betrokken bij dit incident.

De schutter komt rond 03.00 uur uit de richting van de Michelangelostraat over het Minervaplein gelopen. Hij schiet vervolgens minimaal zes keer op het pand aan de Michelangelostraat en loopt dan weer weg.

Deze verdachte is vastgelegd op camerabeelden. Het rechercheteam wil graag weten wie hij is. Daarnaast is er mogelijk sprake van een tweede verdachte. Links van de schutter is nog een schim te zien. Dat zou een mededader kunnen zijn, maar kan ook een reflectie gemaakt door de camera betreffen.

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.