Op maandagmiddag 11 juli rond 14.00 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden aan de Berberisstraat waar een 20-jarige Poolse jongeman het slachtoffer van werd.

Die middag was hij op de aangegeven locatie en werd daar aangesproken door een man waar hij een week eerder in conflict mee raakte n.a.v. een verkeerssituatie.

Die vorige week was de verdachte met zijn zwarte scooter tegen de fiets aangereden van het slachtoffer. Na die aanrijding zei de man tegen het slachtoffer: “Ik heb schade. Ik wil je telefoonnummer en je verzekeringsmaatschappij”.

Het slachtoffer heeft die gegevens gedeeld. In de week erna ontving het slachtoffer vervolgens meerdere app-berichten waarin bedreigende teksten werden geuit en dat de man geld wilde.

Op maandagmiddag 11 juli, een week na het incident dus, wachtte de man het slachtoffer op en vroeg opnieuw om geld. Het slachtoffer gaf aan geen geld te hebben en werd hierop fors mishandeld.

Er zijn goede beelden van de dader.

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl