De politie is op zoek naar twee mannen die hebben ingebroken op een boot.

In de nacht van 11 op 12 september komen twee mannen rond 02.40 uur aan bij een woonboot aan de Achtergracht. Via deze woonboot lopen ze naar twee kleinere boten die daar aangemeerd liggen.

De mannen houden zich eerst een tijdje schuil, maar na een minuut of tien stapt één van de twee op een kleinere boot. Niet lang daarna volgt zijn mededader. Op het moment dat de twee mannen met hun buit de boot willen verlaten komen ze in de problemen. Eén van de mannen valt namelijk in het water. Hij weet weer op de woonboot te klimmen en ze gaan er beide met een flinke hoeveelheid flessen wijn en champagne vandoor. Van de mannen zijn camerabeelden.

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u die nacht mogelijk iemand met drijfnatte kleding zien lopen? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.